Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη

Προκηρύσσουμε εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, περιόδου A΄ 2011 στην περιοχή ευθύνης της Περιφέρειας Αττικής για τις 11 και 12 Απριλίου 2011, με ώρα ενάρξεως 09:00.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν, για μεν την κατηγορία 2, όσοι έχουν
συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, για δε την κατηγορία 1, όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευμένη από τα απαραίτητα
δικαιολογητικά στις έδρες των αντίστοιχων Δ/νσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής, όπου υπάγεται η διεύθυνση κατοικίας τους μέχρι τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011.
Οι ως άνω Διευθύνσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής ή άλλης Περιφέρειας ( λόγω αδυναμίας συγκρότησης επιτροπής ζητά την συνδρομή – εξέταση των υποψηφίων της από την επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής), παρακαλούνται να στείλουν σχετικό πίνακα δικαιούμενων να συμμετάσχουν στις ως άνω εξετάσεις στην Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής μέχρι την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011.
Οι υποψήφιοι συνυποβάλλουν με την αίτησή τους τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση.
2. Πιστοποιητικό γέννησης ή φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου. Σε περιπτώσεις υπηκόων άλλων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, αποδεικτικά έγραφα που
σχετίζονται με την νομιμότητα της παραμονής τους, την υπηκοότητά τους και την μόνιμη διαμονή τους.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν τους έχει αφαιρεθεί άδεια ερασιτεχνικού σταθμού ασυρμάτου και αναφορικά με τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.
4. Αντίγραφο πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη «Κατηγορίας 2», εάν υπάρχει.
5. Παράβολο 17,50 є.
6. Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες ‘τύπου διαβατηρίου’.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων ( Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε – Παπάγου ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου