Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΕΠ! ποοοοου πάμε ρεεεεεε;;

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ δυστυχώς αποκλείστηκε από τις προηγούμενες εκλογές για λόγους τελείως αντισυνταγματικούς, παράνομους. 

Παρά ταύτα, εμείς αλλάξαμε το όνομα από ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ σε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, αποσύραμε και το σήμα μας, τον ήλιο της Βεργίνας, ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα για την κάθοδό μας στις εκλογές του Ιουνίου 2023.

Προτάθηκε το γράμμα «Ε» για σήμα καθώς μπορούμε με αυτό να συμβολίσουμε την Ελλάδα, τον Ελληνισμό, τους Έλληνες, το Έθνος, την Ένωση, την Ελευθερία, την Ευχή, την Ευλογία, την Ευτυχία, την Ευημερία. . .  
Εν όψει κίνδυνου ωστόσο απόρριψης μας ξανά, από την δικαστική εξουσία, από τυχόν διαμαρτυρίες της ΟΜΑΔΑ Ε, του Δελφικού Ε, της μαθηματικής σταθεράς του  άρρητου και υπερβατικού αριθμού Ε η e≈2,718, του φορτίου του ηλεκτρονίου (e=1,6·10-19 C), της πολύ μικρής ποσότητας των μαθηματικών Ε, του αντισυμμετρικού τανυστή  στα μαθηματικά Ε, των Προσθετικών Ουσιώνν στα Τρόφιμα Ε, της  (ελληνικής εταιρίας εμφιαλώσεως), του συμβόλου της διηλεκτρικής σταθεράς στην φυσική Ε, του πρώην τηλεοπτικού καναλιού Ε, της βιταμίνης Ε, την ενέργειας (Ε), της Έντασης ηλεκτρικού πεδίου (E), της ηλεκτρεγερτικής δύναμης (Ε) καθώς και των συντομογραφιών του αμινοξέως Γλουταμινικό οξύ, της νότας ΜΙ της αγγλικής σημειογραφίας (E), της γεωγραφικής κατεύθυνσης της Ανατολής (East) και ότι Ε σκεφτούν αλλάζει και ΠΑΛΙ.
Έτσι, προς το παρόν, στο σήμα της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, αναγράφονται τα γράμματα ΠΕ τα αρχικά του ονοματεπώνυμο του Πρόεδρου της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ Εμφιετζόγλου Πρόδρομο.    
Έπονται εξελίξεις.  .   .
 
Msc BA Επικοινωνιολόγος- τ. Βουλευτής Αττικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου