Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  

Περί Πολιτικής

Είναι γεγονός ότι, όποιος δεν ασχολείται με την πολιτική είναι καταδικασμένος να διοικείται από κατώτερους του! 

Επίσης, ασχολούμενη με τα κοινά, διαπίστωσα ότι: «ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!» Όταν είπα στον εαυτό μου ότι αυτό πλέον ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ, ασχολήθηκα με την πολιτική.

Εδώ πιθανόν να περιμένατε κάποιο Βιογραφικό Σημείωμα, με σπουδές, οικογενειακή κατάσταση και επαγγελματικές επιτεύξεις, όπου όσοι με γνωρίζουν ή όσοι ψάξουν θα βρουν αρκετές πληροφορίες στο διαδίκτυο.

Όμως από εδώ, θα πω τι σκέφτομαι και θα ρωτήσω:

- Εσείς συμφωνείτε;

Έχω ξαφνιαστεί από τις επιλογές των ανθρώπων καθώς πολλές φορές διαπιστώνω ότι επιλέγουν με δείκτες ενός βραχύβιου ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ έναντι μιας επίπονης αλλά και σταθερής, αντικειμενικά επιτεύξιμης ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, να ξεπουλούν με υποσχέσεις, πολύ φτηνά τη πολύτιμη ζωή τους

Θεωρώ ότι «η σκληρότερη μορφή κριτικής είναι η πράξη» και για τον λόγο αυτό και μέσω των συλλογικοτήτων σαν τακτικό και ενεργό μέλος ανέπτυξα δράσεις προώθησης του εθελοντισμού, της αλληλοβοήθειας μεταξύ των ανθρώπων για την ανάδειξη  της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ως μέλος εθελοντικών ομάδων και κινημάτων πρόσφερα από πολλές άμισθες θέσεις ευθύνης, γεγονός που το έχω πληρώσει ακριβά, όχι μόνο σε οικονομικές απώλειες αλλά και με παράλογες συκοφαντίες διωγμούς και επιθέσεις. Αν και όλες καταρρίφθηκαν στις δικαστικές αίθουσες, ήταν ωστόσο ψυχοφθόρες και κυρίως με απομάκρυναν κάποιες φορές, από τους κοινωνικούς αγώνες.

Για να υπάρξει μέλλον στα παιδιά μας, οφείλουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις κοινωνικές και ηθικές μας αξίες στην οικογένεια, την πίστη, την πατρίδα,  θέτοντας απόλυτους κανόνες και κυρίως θέτοντας  «ΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ».

Ευελπιστώ στην δημιουργία μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, συνοχής και δικαιοσύνης με ποιότητα ζωής και ανθρώπινης ευημερίας και ελπίζω ΜΑΖΙ να το επιλέξουμε.

Προέρχομαι από κινήσεις του πατριωτικού χώρου.

Πιστεύω στην οικουμενικότητα της Ελλάδος.

Για την δράση και τις απόψεις μου έχω τιμηθεί από τον Ελληνικό Λαό με την εκλογή μου ως Βουλευτής Αττικής.

Δυστυχώς για κάποιους δεν συμβιβάζομαι, δεν υποχωρώ, δεν κάνω συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, δεν εξαγοράζομαι και κυρίως κρατάω το λόγο που έχω δώσει, ακόμα και εάν προσωπικά δεν με ωφελεί.

 Για το γεγονός αυτό έχω δεχτεί πλήθος επιθέσεων, έχω υποστεί πολλαπλές έκφυλες διακρίσεις, μεροληπτικές συμπεριφορές και κυρίως αποκλεισμούς από το δικαίωμα ισότιμης συμμετοχής και ελεύθερης έκφρασης.

Στηρίζω τις δημοκρατικές αξίες, θυμώνω με την προδοσία και υπερασπίζομαι τα εθνικά μας συμφέροντα.

Υπόσχομαι ότι πάντα θα στέκομαι απέναντι στην επικυρίαρχη ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ, για να γίνει καλύτερη η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

Άλλωστε, στην  ΖΩΗ μας, δεν πρέπει να αναλωνόμαστε μόνο με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους, αλλά η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, οφείλουν να κάνουν καλύτερη την ΖΩΗ των πολιτών!

Εν κατακλείδι γνωρίζετε τι σκέφτομαι και θέλω μια απάντηση:

-        Εσείς, συμφωνείτε να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ;

MSc, BA Επικοινωνιολόγος - τ. Βουλευτής Αττικής  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου