Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Ο Διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ κ. Νίκος Ρωμανός ΕΧΕΙ ΒΑΡΈΘΗΚΕ΄΄τα ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στις οικογένειές των θυμάτων των Τεμπών

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε στα ΜΜΕ και τα ΜΚΔ η δήλωση του Διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ Κυρίου Νίκου Ρωμανού για το ότι "ΈΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών".
Διαβάζοντας το εξαιρετικό βιογραφικό του Κυρίου Ρωμανού στο site της ΝΔ αναγράφεται ότι είναι κάτοχος Bachelor of Arts στην ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ από το πανεπιστήμιο του Essex, MBA από το Cardiff ενώ αναφέρεται  ότι σταθμό στην επαγγελματική του πορεία αποτέλεσε το τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ένταξή του στην ομάδα του Προέδρου.

1. Η αλήθεια είναι ότι κάθε ένας από εμάς θα ανέμενε ένα ΝΈΟ ΉΘΟΣ από έναν ΝΈΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ της ΝΈΑΣ ΓΕΝΙΑΣ που έχει ορισθεί για την θέση αυτή από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό όπως αναγράφεται στο βιογραφικό του, καθώς η θέση του γραφείου τύπου είναι ίσως από τις πιο σημαντικές  επικοινωνιακές κομματικές θέσεις.
Όμως φαίνεται να μην έχει ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ τις μεγάλες ευθύνες των 4 ετών που παραδέχονται αξιοπρεπώς όλα τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης που εκπροσωπεί, ακόμα και της ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ του ίδιου του Πρωθυπουργού ο οποίος τον τοποθέτησε αυτή την θέση.

2. Η "ΑΠΑΞΊΩΣΗ των ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΊΩΝ" του Κυρίου Ρωμανού είναι ένδειξη ‘’ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ’’ ενώ δεν έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από το τραγικό δυστύχημα.
Έχει την έκφραση ενός  αντιπροσώπου της πολιτικής ζωής που σε περίοδο "διαχείρισης κρίσης" εκτελεί χρέη "ΡΟΥΤΊΝΑΣ" ή "ΑΓΓΑΡΕΊΑΣ " χωρίς να ενστερνίζεται το μέγεθος της ευθύνης που του αναλογεί.

3. Το ΓΝΩΣΤΙΚΌ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ του Κυρίου Ρωμανού δεν δικαιολογεί τέτοιο ατόπημα καθώς όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του διατηρεί συνεργασία με Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας ως ψυχολόγος.
Όσο και καλή ρητορική διάθεση να έχει κάποιος για να επικοινωνεί με τα ΜΜΕ, ΜΚΔ και τον λαό ως εκπρόσωπος κόμματος, θα πρέπει να είναι πρώτα "ΆΝΘΡΩΠΟΣ", ΤΑΠΕΙΝΌΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ και να έχει επίγνωση για την θλίψη των Ελλήνων πολιτών.

4. Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου δεν έχει καταλάβει ότι προσωπικά "ο ίδιος" ΈΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΊ να εκφράζει τα συλλυπητήρια του από την θέση αυτή που του έχει ανατεθεί. Αυτή είναι η θέση του και γιαυτό εάν απαιτηθεί πρέπει να εκφράζει τα συλλυπητήριά του ακόμα και "ες αεί".

Εάν πράγματι ΈΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΊ να εκφράζει την άποψή του αυτή, μπορεί να αποχωρήσει και να τον διαδεχθεί άλλος. Εάν έχει βαρεθεί αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλος για την θέση αυτή διότι υπολείπεται σε "ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ και ΕΝΣΥΝΑΊΣΘΗΣΗ" .
Συμπερασματικά, βεβαίως η "συγγνώμη" που εξέφρασε εκ των υστέρων ΕΚΤΙΜΆΤΑΙ και εκλαμβάνεται πάντοτε ΘΕΤΙΚΆ όμως το θεσμικό του ατόπημα από την θέση του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΎΠΟΥ ενός μεγάλου κόμματος ΔΕΝ δικαιολογείται την στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα είναι συντετριμμένη.

Msc, BA Επικοινωνιολόγος - Personality Creator  
Σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης και Διαπροσωπικών Σχέσεων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου