Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ»



20 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 «ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ»


Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Καρατζαφέρη Γεώργιο, για την δυνατότητα που μου προσέφερε να εκφράσω τις  απόψεις και τις πολιτικές μου θέσεις συμπεριλαμβάνοντάς με, στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών του 2009, ως ανεξάρτητη, συνεργαζόμενη υποψηφία Βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής.
Ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς τους φίλους και τις φίλες μου, που με την υποστήριξη στο πρόσωπο και την δράση μου, με φέρατε στην θέση της επιλαχούσας Βουλευτού στην περιφέρεια Αττικής με ποσοστό 17% στο σύνολο των ψήφων και μόνο με 200 περίπου λιγότερες ψήφους, από τον εκλεγέντα Βουλευτή.
Οι σημερινές συνθήκες στην πατρίδα μας είναι κρίσιμες και για ένα καλύτερο μέλλον, έχουμε την πρόσθετη ευθύνη να ενεργοποιηθούμε ακόμα και αν πρέπει να αναθεωρηθούν παρελθούσες στάσεις και συμπεριφορές.
Τον τελευταίο χρόνο έγιναν προσπάθειες επαναπροσδιορισμού κοινής πολιτικής στόχευσης με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ενώ το τελευταίο δίμηνο σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τον Πρόεδρο του κόμματος, διαπιστώθηκε έλλειψη πολιτικής συναντίληψης. 
Ωστόσο, αν και η στήριξη και η συμπαράσταση των πολιτών, όσο αφορά την επιτυχή διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στο υπόλοιπο Αττικής είναι συγκινητική, δεν επιθυμώ να συμμετάσχω σε ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.


Φίλες και φίλοι, 
Σας διαβεβαιώνω, ότι όλες οι πολιτικές μου ενέργειες θα χαρακτηρίζονται όπως μέχρι τώρα, από πατριωτική ιδεολογία και αντικειμενικότητα, με γνώμονα την ιστορική συνέχεια της Ελλάδας, τις προγονικές παρακαταθήκες και το αξιοπρεπές μέλλον των Ελλήνων.


             Από καρδιάς


ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
επιλ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (υπόλοιπο)
αναπλ. Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα Περιφέρειας Αττικής








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου