Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

YOUNGsteps3FESTIval

θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για την διοργάνωση του 1ου φεστιβάλ παιδιών και νέων στην περιοχή Δήμου Μαρκοπούλου και να σας προτείνουμε την συμμετοχή σας σε αυτό
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙEΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
10, 11, 12 Οκτωβρίου 2008
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
«YOUNG_steps3 FESTIval»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Το «YOUNG_steps3 FESTIval» επιδιώκει να απαντήσει σε ένα ερώτημα: -
«Τι είναι η ευτυχία;»

ΚΥΒΟΣ (CUBE):
Το έμβλημα του φεστιβάλ. Βασιζόμενοι στο κύβο-puzzle του Rubik, θα χρησιμοποιηθούν κύβοι (cubes) διαφόρων διαστάσεων και graffiti΄s panels, τα οποία θα φιλοτεχνηθούν από ομάδες παιδιών και νέους καλλιτέχνες. Oι κύβοι θα εκτεθούν σε επιλεγμένα κεντρικά σημεία (cubes spots), ενώ θα υπάρξουν παράλληλες δραστηριότητες, όπως συναυλία με νεανικά συγκροτήματα, θεατρική παράσταση, διαγωνισμοί φωτογραφίας και ζωγραφικής, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, παραμύθια, παιχνίδι περιήγησης στην ευρύτερη περιοχή, παραδοσιακό γλέντι με συμμετοχή νεανικών μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων.
5 Οκτωβρίου 2008
«ΥOUNGsteps3GRAFFITI»
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ, το μεγαλύτερο GRAFFITI στην Ανατολική Αττική θα φιλοτεχνηθεί από ομάδες παιδιών σε ένα πάρτι δρόμου, το οποίο θα είναι προπομπός του φεστιβάλ με έντονη επικοινωνιακή προβολή.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
Η προσπάθεια δημιουργίας του, η φιλοτέχνηση των κύβων όπως και των συμμετοχών στους διαγωνισμούς φωτογραφίας και ζωγραφικής, θα γίνουν κάρτες, όπου θα αναφέρονται τα ονόματα όλων όσων θα συμμετάσχουν καθώς και των χορηγών.
Θα συμπληρωθούν ερωτηματολόγια για τα ενδιαφέροντα τις ανάγκες, τις ελπίδες των νέων και θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα συμμετοχής, μπλουζάκια και καπελάκια και DVDs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου