Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

2008: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Α.Ο.Μ.)

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Α.Ο.Μ.) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας.
Αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ανατολική Αττική όχι μόνο από πλευράς διακρίσεων αλλά και μαζικότητας.
Λειτουργεί τμήματα Μπάσκετ, Βόλει, Ζίου Ζϊτσου και Ακαδημίες ΜΙΝΙ – τμήματα Παίδων, Παμπαίδων – Εφήβων- Ανδρών και αντίστοιχα ακαδημίες ΜΙΝΙ – τμήματα Πανκορασίδων – Κορασίδων – Νεανίδων και Γυναικών, ενώ κάθε χρόνο μέσω του Α.Ο.Μ. αθλούνται περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ για την Γυναικεία Ομάδα Βόλευ του Α.Ο.Μ. η οποία αγωνίζεται για όγδοη χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Πρόπερσι έκανε την παρθενική ης εμφάνιση στην Ευρώπη στην Ευρώπη και αγωνίστηκε στο ΕΓΚΕΛΧΟΜ της Σουηδίας όπου προκρίθηκε στο κύπελλο CEV αγωνιζόμενη στο ΣΑΟΥΦ ΧΑΟΥΖΕΝ της ΕΛΒΕΤΙΑΣ.
Στο περυσινό πρωτάθλημα κατέκτησε την Τρίτη θέση και εξασφάλισε την έξοδο της στην Ευρώπη, ενώ έφτασε στο τελικό κυπέλλου Και διεκδίκησε το κύπελο από τον Παναθηναϊκό φέτος.
Οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Ευρώπη ξεκινούν την Κυριακή στις 12 Οκτώβρη, με την Ανόρθωση Αμμοχώστου, σε διπλούς αγώνες, και αν προκριθεί θα συνεχίσει τον Νοέμβρη αντιμετωπίζοντας την Ραντίσκι Βελιγραδίου σε διπλούς αγώνες.
Την φετινή χρονιά οι στόχοι παραμένουν μεγάλοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη,.
Είμαστε μαζί σας κορίτσια ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Ευχαριστούμε τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ για την προσφορά του στην μαζική συμμετοχή παιδιών και νέων για τις Αθλητικές του Δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου