Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ


Η Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη καλύπτει σχεδόν στο σύνολο τους, όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της νεολαίας που αφορούν μπάσκετ, ποδόσφαιρο και τένις στην περιοχή. Κάθε χρόνο στα τμήματά της, συμμετέχουν περισσότερα από 300 παιδιά.
Για την σημαντική προσπάθεια που γίνεται από την Α.Ε.ΠΟ.Ρ. και όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό στην περιοχή, πρέπει να αναφερθούμε και στην επιτυχημένη διοργάνωση:
· του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors τένις από 1 έως 10 Ιουλίου 2007, με τη συμμετοχή χιλίων εκατό (1.100) αθλητών από όλη την Ελλάδα (που μαζί με τους συνοδούς τους ξεπέρασαν τις τρεις χιλιάδες),

· του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Γυναικών «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΜΕΣΟΓΑΙΑ» από 15-23 Μαρτίου 2008, με την συμμετοχή αθλητριών από 38 χώρες του κόσμου και

· του 1ου OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ από 5 έως 11 Απριλίου 2008, με την συμμετοχή των 140 αθλητών καλύτερων αθλητών και αθλητριών από όλη την χώρα.

Οι κόποι των μεγαλύτερων που στηρίζουν τις προσπάθειες και τους αγώνες για την ευγενή διάκριση των νεαρών αθλητών πρέπει να επιβραβεύονται αφού δίνουν στα παιδιά, στοιχεία ζωής, απαραίτητα για καλλιεργήσουν μικρούς και μεγάλους πρωταθλητές όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και στη ζωή.

Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας στην ομάδα ΤΕΝΙΣ

Ευχαριστούμε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου