Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

10, 11, 12 Οκτωβρίου 2008, «YOUNGsteps3FESTIval» στο Δήμο Μαρκοπούλου


10, 11, 12 Οκτωβρίου 2008,
«YOUNGsteps3FESTIval» στο Δήμο Μαρκοπούλου
Ο «Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Πόρτο Ράφτη» και το Δίκτυο Αλληλοβοήθειας παιδιών και νέων «κράτα με», υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Μαρκοπούλου διοργανώνουν το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ παιδιών και νέων στο δήμο Μαρκοπούλου. Στόχος και φιλοδοξία του «YOUNGsteps3FESTIval», είναι να προσκαλέσει και να μας προκαλέσει να λύσουμε το πάζλ της πραγματικής ευτυχίας για την ζωή των παιδιών μας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 από 09.00 π.μ.
Το μεγαλύτερο GRAFITI της Aνατολικής Αττικής θα δημιουργηθεί στην είσοδο της πόλης Μαρκοπούλου. Ένας ξύλινος τοίχος 20 μέτρων θα περιμένει να τον γεμίσουμε ζωγραφιές με δεκάδες πολύχρωμα σπρέι. Το «YOUNGsteps3GRAFITI» είναι ένα ολοήμερο πάρτι δρόμου με δυνατή μουσική, σε ρυθμούς brake-dance και hip-hop. Νεανικές ομάδες από street artists, χορευτές, ποδηλάτες, αθλητές και καλλιτέχνες θα εκφράσουν την άποψη τους για ζωή, συμμετοχή, ελπίδα, διασκέδαση, χαρά και ευτυχία. Παιδιά-xορευτές με ένα πουλμανάκι, σε μια διαδρομή ανάμεσα Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Χαμολιά, Βραυρώνα, δάσος Κουβαρά, Κορωπί, Καλύβια και Κερατέα, θα μας παροτρύνουν να ακολουθήσουμε τα νεανικά τους βήματα για την ανακάλυψη της ευτυχίας,.
Το «YOUNGsteps3FESTIval» έρχεται 10, 11, 12 Οκτωβρίου 2008, και είμαστε όλοι καλεσμένοι.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 και ώρα 20.00 μ.μ.
Στο πολυχώρο «DECK» στο Πόρτο Ράφτη, θα γίνει η εναρκτήρια εκδήλωση του «YOUNGsteps3 FESTIval». Στην διάρκεια ενός νεανικού προγράμματος, θα απονεμηθούν «Αριστεία Δράσης» σε συλλόγους και ομάδες της περιοχής. Ανάμεσα τους, η «ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ», ο «Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη» (ΙΟΠΟΡ), ο Ποδηλατικός Όμιλος Μαρκοπούλου «ΕΡΜΗΣ», η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Δήμου Μαρκοπούλου, οι Εθελοντές Αιμοδότες Μαρκοπούλου, ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου, η Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών Μαρκοπούλου, η θεατρική ομάδα «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008
Το «YOUNGsteps3FESTIval» αποσκοπώντας σε μια ουσιαστική προσέγγιση παιδιών και νέων, ξεφεύγει από τα πλαίσια αποσπασματικών εκδηλώσεων. Εργαστήρια μουσικής, χορού, θεάτρου, κατασκευών, κομπιούτερ, πολεμικών τεχνών κ.ά. στήνονται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαρκοπούλου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους να γνωρίσουν τι υπάρχει στο τόπο που διαμένουν και μεταμορφώνοντας τη, σε μια μεγάλη πλατεία, Το «YOUNGsteps3 FESTIval» ακολουθώντας νεανικά βήματα για την ανακάλυψη της ευτυχίας, τα ανακαλύπτει μέσα από την αγάπη για τον συνάνθρωπο, τη φροντίδα για την οικογένεια και τη προστασία του περιβάλλοντος.
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008
Ημέρα λήξης του φεστιβάλ από το πρωί θα ξεκινήσει ένα περιπετειώδες παιχνίδι περιήγησης- αναζήτησης με αυτοκίνητα 4Χ4 και όχι μόνο, σε Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη και δάσος Κουβαρά. Ταυτόχρονα, θα διεξάγονται οι τελικοί αγώνες ιστιοπλοϊας, τένις, μπάσκετ, καθώς και ποδηλατικό σιρκουί Π/ΠΠ/Κ/ΜΙΝΙ.
Το μεσημέρι, μετά το τέλος των αγώνων και τις απονομές μεταλλίων και βραβείων, όλοι είναι καλεσμένοι σ’ένα παραδοσιακό, κυριακάτικο γλέντι στο Αυλάκι, που θα γίνει στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη.
Το «YOUNGsteps3FESTIval» αποσκοπεί στη καθιέρωση του ως ένα από τα καλύτερα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και στη συνέχισή του ως ετήσιου θεσμού ενώ επιθυμούν από καρδιάς να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως, όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του.
Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του φεστιβάλ μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 22990-72001 - Κινητό 69.333.70.600
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ http://youngsteps3festival.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου