Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ)



Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ)


 ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΑΡΒΑΝΙΤΗ – ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ


πρ. ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ








Τρίτη, 12 Ιουλίου 2012  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 


"Τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας.


Πολιτικές και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους"





Εκδήλωση - συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αιγάλεω την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), με τη συμμετοχή Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Εκπροσώπων Κομμάτων, Φορέων και κατοίκων της περιοχής, με θέμα: "Τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας. Πολιτικές και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους".


Σχεδόν εξαρχής αποχώρησαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ενώ κυρίαρχο ρόλο είχε το προβλήμα που δημιουργείται στο Γ.Ν.Δ.Α. "Αγία Βαρβάρα" και την επικείμενη υπολειτουργία του, για τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας.


Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε η κα Αρβανίτη – Πρεβεζάνου Ευγενία, πρ. Βουλευτής Αττικής, εκπροσωπώντας τους Ανεξάρτητους Ελλήνες κι μεταξύ άλλων για την υλοποίηση πολιτκών ανάπτυξης στην Δυτική Αθήνα, έθεσε το παρακάτω ερώτημα:


-         «Αν και υπάρχουν μελέτες και από τον ΑΣΔΑ για ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας, ποιες είναι οι προοπτικές χρηματοδότηση τους; Το κλείσιμο του νοσοκομείου της Αγίας Βαρβάρας, δείχνει τι πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον στην Ελλάδα. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες πιστεύουν ότι πρέπει όλοι να αγωνιστούμε απέναντι σε κάθε Ραιχενμπάχ, Φούχτερ και Τόμσεν, για να διατηρήσουμε ότι έχουμε. Πολύ φοβάμαι, μήπως όλα όσα προγραμματίζουμε είναι να γίνουν σε μια πουλημένη Πατρίδα


Παρόντες ήταν επίσης και στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μεταξύ των οποίων και ο τέως Δήμαρχος Καματερού κ. Δανάκος Χριστόφορος, πολιτευτής, πρ. υποψήφιος Βουλευτής της Β΄ Αθηνών, ο οποίος έκανε ανάλογη παρέμβαση.





Τέλος, η κα Αρβανίτη – Πρεβεζάνου Ευγενία,, θεωρώντας εξαιρετικά σοβαρό τον αγώνα των εργαζομένων  στο Γ.Ν.Δ.Α. "Αγία Βαρβάρα" και την συμπαράσταση που οφείλουν όλοι οι φορείς να κάνουν, ώστε να παραμείνουν λειτουργικές οι δομές υγείας στην χώρα μας, πρότεινε την σύνταξη και συνυπογραφή ψηφίσματος, υπέρ του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής "Αγία Βαρβάρα", από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο (ΑΣΔΑ) μαζί με τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας και των παρόντων εκπροσώπων των κομμάτων,  πρόταση που υιοθετήθηκε από το σύνολο των παρευρισκομένων.-





Α.Π.Ε./17-7-2012





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου