Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

http://www.skai.gr/latomeia/sign.php

"ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ" Στην ιστοσελία του ΣΚΑΙ http://www.skai.gr/latomeia/sign.php γίνεται συγκέντρωση υπογραφών. Υπέγραψε και εσύ μαζί μας!

Τα λατομεία δεν είναι το μοναδικό περιβαλλοντικό "έγκλημα". Οι χωματερές - πολλές εκ των οποίων μάλιστα μέσα στα λατομεία-, οι καταπατήσεις δασικών εκτάσεων, η ανυπαρξία γενικώς περιβαλλοντικού σχεδιασμού στη χώρα αποδεικνύουν την ατολμία του πολιτικού συστήματος να δώσει οριστική λύση στις χρόνιες παθογένειες που εκθέτουν τη χώρα διεθνώς.
Το παρήγορο είναι ότι το δικαίωμα για ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον έχει αφυπνίσει πλέον τους πολίτες, οι οποίοι οργανώνονται και δημιουργούν νέα κινήματα.
Το απέδειξαν στην εκστρατεία του ΣΚΑΪ και της "Καθημερινής" για τον Κηφισό, στις κινητοποιήσεις για τον Ασωπό, στη δεντροφύτευση των καμένων και τώρα στα λατομεία Μαρκόπουλου.
Όπως και για την εξοικονόμηση του νερού, έτσι και τώρα ο ΣΚΑΪ καλεί τους πολίτες να αντιδράσουν μέσω της υπογραφής τους στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ανατολικής Αττικής από την λειτουργία των λατομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου