Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

"Είμαστε σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού, είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας και αυτό θα υπηρετήσουμε μέχρι τέλους" δήλωσε συγκινημένος ο πρωθυπουργός και κάλεσε τους βουλευτές να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας.



δν έχουμε άλλη απαίτηση πέρα από το να ζούμε αξιοπρεπώς, χωρίς να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες, θα στηρίζουμε την πρώτη κυβέρνηση που μετά από πολλά πολλά χρόνια δεν αντιμετωπίζει το ελληνικό σύνταγμα σαν πατσαβούρα, καταπατώντας το με τρομοκρατία κατά του λαού για να εξυπηρετήσει τους κερδοσκόπους.


Όσο ένας πρωθυπουργός εννοεί αυτά τα λόγια που είπε στη Βουλή, θα στεκόμαστε πλάι του: «Είμαστε σάρκα από τη σάρκα του λαού. Ερχόμαστε μέσα από τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού και γι' αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε κάθε λέξη από το σύνταγμα αυτής της χώρας»

Όμως ταυτόχρονα θα στεκόμαστε κι απέναντί του αν παρεκκλίνει από αυτή τη δέσμευση. Αν ο πρωθυπουργός νομίζει ότι κατεβαίνουμε στις πλατείες για να τον στηρίξουμε τυφλά, βλέπει μόνο τη μία όψη. Η άλλη είναι ότι βγαίνουμε στους δρόμους για να μην ξεχάσει από πού προέρχεται η δύναμή του. Ας το έχει αυτό κατά νου. Αν κάνει τη μοιραία κωλοτούμπα θα τον τιμωρήσουμε διπλά. Όχι μόνο επειδή θα έχει ρημάξει τα όνειρά μας, αλλά γιατί θα μας έχει ρίξει στην αγκαλιά των τεράτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου