Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ για το ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας




ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ: η τ. βουλευτής και ηγετικό στέλεχος  των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι η ισχυρή υποψηφιότητα για τα ψηφοδέλτια της Αιτωλοακαρνανίας.





Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ανακοίνωσαν την συμμετοχή της τ. βουλευτίνας  και ηγετικού στελέχους  των ΑΝ.ΕΛτηνδυναμική Μεσολογγίτισσα, κα Αρβανίτη – Πρεβεζάνου Ευγενία, στο ψηφοδέλτιο  της Αιτωλοακαρνανίας.


Η έντονη και δυναμική  παρουσία  της κας Αρβανίτη - Πρεβεζάνου Ευγενίας, είναι αρκετή για να συσπειρώσει τις πατριωτικές δυνάμεις που έχουν διασκορπιστεί στην Αιτωλοακαρνανία και δεν επιθυμούν να ψηφίσουν Ν.Δ, Χ.Α,  ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ  και φυσικά κόμματα με οποιεσδήποτε αριστερές καταβολές. Η ίδια δηλώνει στην ιστοσελίδα της:


-       «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε οι ρυθμιστές, των όποιων συγκυβερνήσεων προκύψουν από τις fast track εκλογές που συρόμαστε. 


Είμαστε η μοναδική Εθνική, Πατριωτική, Δημοκρατική Συμμαχία, που θα βάλει φρένο στις ορέξεις του κάθε αριστερόστροφου Διεθνιστή,  κεντρώου υποτακτικού ή δεξιόστροφου ρατσιστή. 


Η Ελλάδα   ανήκει σε εμάς, σε όλους τους Έλληνες που έχουν ποτίσει με αίμα, τούτα εδώ τα χώματα για την ελευθερία μας. Δεν τους φοβόμαστε. Δεν θα επιτρέψουμε να αφανίσουν το μέλλον των παιδιών μας. 


ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ….»


Και ενώ το προεκλογικό θερμόμετρο ανεβαίνει, με τους υποψήφιους να συνωστίζονται στα ψηφοδέλτια Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ,  για μια πιθανότητα εκλογής τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την Αρβανίτη - Πρεβεζάνου  Ευγενία διεκδικούν σοβαρά και φαίνεται να εξασφαλίζουν, μια έδρα από την επταεδρική περιφέρεια της Αιτωλοακαρνανίας.-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου