Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την πλήρωση θέσεων στις υποστηρικτικές δομές των Ομάδων Διοίκησης του Σχεδιασμού και Επίβλεψης Έργων (ΟΔΙΣΕΕ) της Επιτροπής Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΠΥΣ 7/2011, ΦΕΚ Α’ 102/4.5.2011)

Η Επιτροπή Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΠΥΣ 7/2011, ΦΕΚ Α’ 102/4.5.2011) στα πλαίσια της υλοποίησης της στρατηγικής για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, έχει δημιουργήσει ανά θεματικό τομέα Ομάδες Διοίκησης, Σχεδιασμού και Επίβλεψης Έργων (ΟΔΙΣΕΕ).





Κάθε ΟΔΙΣΕΕ καλείται να αναλάβει πρωτοβουλίες και να δρομολογήσει, κατά προτεραιότητα, έργα Πληροφορικής και Επικοινωνιών που συμβάλλουν στην επίτευξη των ακόλουθων γενικών στόχων:



στη δημοσιονομική βελτίωση και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της χώρας, όπως αυτές περιλαμβάνονται στο μνημόνιο οικονομικής και χρηματοπιστωτικής πολιτικής και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής πολιτικής



στην ενίσχυση των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της χώρας



στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης, στη βελτίωση της παραγωγικότητας των δημοσίων υπηρεσιών, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες και την επιχειρηματικότητα, στην αναίρεση της διοικητικής αβελτηρίας και τη μείωση των διοικητικών βαρών σε όλους τους τομείς πολιτικής



στην ενίσχυση της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της ενεργοποίησης των πολιτών για τη διαμόρφωση της κοινωνίας της πληροφορίας και της γνώσης.



Για την υποστήριξη των ΟΔΙΣΕΕ απευθύνεται ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με στόχο την πλήρωση θέσεων για τις υποστηρικτικές δομές των ΟΔΙΣΕΕ.



Η πρόσκληση απευθύνεται σε στελέχη των Υπουργείων και των εποπτευόμενων φορέων, που έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και ικανότητες και τα στελέχη που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα πρέπει να διαθέτουν μία ή πιο πολλές από στις παρακάτω κατηγορίες δεξιοτήτων:



Εμπειρία και γνώσεις σε θέματα ανάλυσης, καταγραφής και ανασχεδιασμού διαδικασιών καθώς και στη διαμόρφωση προδιαγραφών υπηρεσιών.



Εμπειρία και γνώσεις στη συγγραφή προδιαγραφών και οδηγιών χρήσης συστημάτων Πληροφορικής και Επικοινωνιών καθώς και στη διαχείριση έργων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.



Εμπειρία και γνώσεις σε θέματα σχέσεων κράτους πολίτη.



Εμπειρία και γνώσεις σε νομικά θέματα, με εξειδίκευση στο δημόσιο δίκαιο ή/και στο δίκαιο συμβάσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.



Εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών, γνώσεις προγραμματισμού σε γλώσσες όπως java, PHP κλπ, βάσεις δεδομένων, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) αλλά και γνώσεις σε μεθοδολογίες ανάλυσης, σχεδιασμού, ανάπτυξης και δοκιμής λογισμικού.



Εμπειρία τεχνικής και γραμματειακής υποστήριξης με εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση χρηστών σε εφαρμογές Πληροφορικής και Επικοινωνιών.



Εμπειρία σε μεθοδολογίες διαβούλευσης.



Διαβάστε την Πρόσκληση εδώ:



http://www.opengov.gr/home/2011/10/04/3195



Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 27η Οκτωβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου