Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Αρβανίτη - Πρεβεζάνου Ευγενίας, υποψ Βουλευτής Επικρατείας με ΑΝ.ΕΛ.











Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο


Η κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία, είναι πρώην Βουλευτής Αττικής και Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Γεννήθηκε στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου.


Διαθέτει πτυχίο Διεθνών Σπουδών Επικοινωνίας και Πολιτισμού από το Πάντειον Πανεπιστήμιον.


Έχει αποφοιτήσει Αρχηγός Τάξης Γυναικών από την Σχολή Εμπορικού Ναυτικού (Α.Δ.Σ.Ε.Ν.) Ασπροπύργου ως αξιωματικός Πλοίαρχος. 


Μέλος της Ένωσης τ. Βουλευτών και Ευρωβουλευτών Ελλάδος, συμβάλει ως μέντορας στην εμψύχωση και ενδυνάμωση των γυναικών που θέλουν να αναπτύξουν πολιτική δράση μέσω του Δικτύου Ελένη Σκούρα και της Γεν. Γραμματείας Ισότητας φύλων. Παρουσιάζει συγγραφικό έργο, μελέτες και αρθρογραφία, ενώ είναι υπεύθυνη έκδοσης βιβλίων και εφημερίδων σε έντυπο και διαδικτυακό τύπο.


Εργάζεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας 


Επικεφαλής εθελοντικών ομάδων και πιστοποιημένη ομαδάρχης σε ζητήματα Πολίτικης Προστασίας και Πολιτισμού, εκπαιδευμένη στην Διαχείριση κινδύνων και κρίσεων, συμμετέχει σε δράσεις συλλογικοτήτων που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα κυρίως σε ευπαθείς ομάδες, γυναίκες και παιδιά. Για τις δράσεις της έχει βραβευτεί από διάφορους φορείς και έχει αναδειχτεί ως Ενεργός πολίτης 2008.


Αγωνίζεται για να εφαρμοστούν αναπτυξιακές και εργασιακές πολιτικές ώστε να πάψει η μετανάστευση των Ελλήνων καθώς και η ιδία είναι μητέρα τριών παιδιών τα οποία έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της μετανάστευσης, σε Κροατία και Γερμανία.


Σεπτέμβριος 2015





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου