Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ





3 Δεκεμβρίου 2012





Την  Υπηρεσία Πολτικής Αεροπορίας  (Υ.Π.Α.), επισκέφτηκε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατόπιν προσκλήσεως της Διοικήσεως και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας (Ο.ΣΥ.Π.Α) Στην διάρκεια της επίσκεψης το, ενημερώθηκε από την Διοικητή Υ.Π.Α. κα Φώφη Παπαδημητροπούλου, τους Υ/διοικητές  Υ.Π.Α. κ.Γρηγόριο Νανίδη και κ.Στέλιο Κονσολάκη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ο.ΣΥ.Π.Α κ.Αλεβιζόπουλο Βασίλειο, για όλα τα θέματα που απασχολούν την λειτουργία και εξέλιξη της Υπηρεσίας καθώς και το μέλλον των εργαζομένων,





Τον πρόεδρο συνόδευε η κα Αρβανίτη – Πρεβεζάνου Ευγενία, πρ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, για την οποία σχολιάστηκε, ότι γνωρίζει  τα ζητήματα που αφορούν την Υπηρεσία πολύ καλά εφόσον είναι και η μοναδική εργαζόμενη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία κατόρθωσε από ιδρύσεως της Υπηρεσίας να εκλεγεί στο Κοινοβούλιο.




Ακολούθησε ομιλία του Πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Υπηρεσίας όπου χαρακτηριστικά δήλωσε:





-       «Είναι λάθος και παράνομη η εγγραφή της περιουσίας της Υ.Π.Α. στο ΤΑ.Υ.ΠΕ.Δ. Nα μην διανοηθούν λοιπόν, ότι θα κλείσουν τα αεροδρόμια, αλλά ούτε και να απολύσουν τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.  Αυτό να το ξεχάσουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου