Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μήνας Γυναίκας και ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μήνας γυναίκας» που διοργανώνει το woman's mpd club & η ΑΧΑ Ασφαλιστική, θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης γυναικών, με κριτήριο την αξιοσημείωτη κοινωνική τους προσφορά και εθελοντική δράση.
Η πρώτη από τις εκδηλώσεις του μήνα για τη Γυναίκα, θα γίνει με τη συνδιοργάνωση του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύση Χατζηδάκη και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19:00, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος).
Στη βραδιά βράβευσης της εθελοντικής γυναικείας προσφοράς,  θα παραστούν προσωπικότητες από την τοπική αυτοδιοίκηση, εκπρόσωποι συλλόγων, γυναικείων οργανώσεων και κοινωνικών ομάδων των νοτίων προαστίων.

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ ...ΤΟ MPDCLUB ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ,Κ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ .....ΜΕ ΗΘΟΣ ,ΠΑΘΟΣ Κ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ...ΜΕΤΑ ΜΗΝΑ ΑΦΙΕΡΟΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΤΕΧΝΗ..ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ!1ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ Κ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΔΙΔΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ...ΔΕΙΤΕ WWW.MPDCLUB.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή