Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΤΡΕΙΣ ΑΦΙΣΕΣ

5, 10, 11, 12 Οκτωβρίου 2008 «YOUNGsteps3FESTIval»

Ένα μοντέρνο, νεανικό φεστιβάλ που πρωτοτυπεί με τις καινοτομίες του, θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας στις 5, 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2008.
Στόχος και φιλοδοξία των διοργανωτών, του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ παιδιών και νέων στο δήμο Μαρκοπούλου με την ονομασία «YOUNGsteps3FESTIval», είναι να προσκαλέσουν τα παιδιά και τους νέους να ασχοληθούν με εναλλακτικές δραστηριότητες, που στόχο έχουν να ομορφύνουν τη ζωή τους και να γεμίσουν ποιοτικά τις ώρες τους, με μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 από 09.00 π.μ.
Το μεγαλύτερο GRAFITI της Aνατολικής Αττικής θα δημιουργηθεί στην είσοδο της πόλης Μαρκοπούλου. Ένας ξύλινος τοίχος 20 μέτρων θα περιμένει να τον γεμίσουμε ζωγραφιές με δεκάδες πολύχρωμα σπρέι. Παράλληλα, σ΄ένα ολοήμερο πάρτι δρόμου με δυνατή μουσική, σε ρυθμούς progressive, electro house, break-dance, Rn’B και hip-hop, θα προσκαλεί νεανικές ομάδες από street artists, μουσικούς, skate-boarders, ποδηλάτες και αθλητές να συμμετάσχουν, ενώ ένα πουλμανάκι με χορευτές θα περιοδεύσει παντού για να εκφράσουν την άποψη τους για ζωή, συμμετοχή, ελπίδα, διασκέδαση, χαρά και ευτυχία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 και ώρα 20.00 μ.μ.
Στο πολυχώρο «DECK» στο Πόρτο Ράφτη, στην διάρκεια ενός εντυπωσιακού, νεανικού προγράμματος, θα γίνει η εναρκτήρια εκδήλωση του «YOUNGsteps3 FESTIval», στα πλαίσια της οποίας, θα απονεμηθούν «Αριστεία Δράσης», σε συλλόγους και ομάδες της περιοχής με σημαντική δραστηριότητα. Ανάμεσα τους, η «ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ», ο «Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη» (ΙΟΠΟΡ), ο Ποδηλατικός Όμιλος Μαρκοπούλου «ΕΡΜΗΣ», η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Δήμου Μαρκοπούλου, η θεατρική ομάδα «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ» και οι Εθελοντές Αιμοδότες Μαρκοπούλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008
Εργαστήρια μουσικής, χορού, θεάτρου, κατασκευών, κομπιούτερ, πολεμικών τεχνών, παραμυθιών, ζωγραφικής κ.ά. στήνονται τις ημέρες του φεστιβάλ, με ελεύθερη πρόσβαση, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, σ' ένα από τα καλύτερα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Για τρεις ημέρες δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους νέους, να γνωρίσουν τι υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαρκοπούλου μεταμορφώνοντας την, σε μια μεγάλη πλατεία.

KΥΡΙΑΚΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 από 09.00 π.μ.
Ένα περιπετειώδες παιχνίδι με αφετηρία το σημείο “graffiti” στην είσοδο του Μαρκόπουλου θα διεξαχθεί στο δάσος του Κουβαρά από αυτοκίνητα 4Χ4 σε διαδρομή trial υπό την καθοδήγηση του πρωταθλητή αγώνων 4Χ4, Στέφανο Attart και πολλές εκπλήξεις. Ταυτόχρονα σε Πόρτο Ράφτη και Μαρκόπουλο θα διεξάγονται αγώνες ιστιοπλοΐας, τένις, μπάσκετ και ποδηλατικό σιρκουί.
Το μεσημέρι, μετά τις απονομές μεταλλίων και βραβείων, θα ακολουθήσει παραδοσιακό, κυριακάτικο γλέντι, στο χώρο των Δημοτικών Αθλητικών εγκαταστάσεων Αυλακίου (Πόρτο Ράφτη). Είστε όλοι καλεσμένοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου