Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

The Campaign Manager: Running and Winning Local Elections (Αγγλική έκδοση)

Η επιτυχημένη υπεύθυνη εκστρατείας και τρεις φορές δήμαρχος του Ashland του Όρεγκον, Catherine Shaw παρουσιάζει το απαραίτητο εγχειρίδιο The Campaign Manager: Running and Winning Local Elections (Αγγλική έκδοση), για την πλοήγηση σε τοπικές καμπάνιες. 
Αυτό το σαφές και συνοπτικό εγχειρίδιο παρέχει στους αρχάριους πολιτικούς και στους βετεράνους ένα λεπτομερές σχέδιο για την οργάνωση, τη χρηματοδότηση, τη δημοσιοποίηση και τη νίκη τοπικών πολιτικών εκστρατειών. 
Η εύρεση του σωστού μηνύματος και η στόχευση των σωστών ψηφοφόρων εξηγείται ξεκάθαρα μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα, ανέκδοτα και απεικονίσεις. Η Shaw παρέχει επίσης εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση ομάδων εκστρατειών και εθελοντών, την έρευνα, τον τρόπο διεξαγωγής ανάλυσης περιοχών και τον τρόπο εκστρατείας με περιορισμένο προϋπολογισμό. 
Το Campaign Manager είναι μια ενθαρρυντική, ξεκάθαρη παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε τις εκλογές σε τοπικό επίπεδο.
Η έκτη έκδοση έχει αναθεωρηθεί πλήρως για να περιλαμβάνει νέα και διευρυμένη κάλυψη της σύγχρονης διαχείρισης καμπανιών – από ψηφιακές διαφημίσεις και νέα εργαλεία κοινωνικών μέσων έως τακτικές στόχευσης ψηφοφόρων που βασίζονται σε δεδομένα και στρατηγικές ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου. Δείτε Περισσότερα…

Msc, ΒΑ Επικοινωνιολόγος - τ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Αττικής
 Μέντορας Γυναικών στην Πολιτική


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου